Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd
Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Thuis >
Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd Bedrijfprofiel
Ongeveer Ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Kevin
Contact opnemen
Post ons

Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd

Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd
Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd
Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd
Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co..Ltd
Hoofdmarkt:
Wereldwijd
Bedrijfsvorm:
Fabrikant , Exporteur
Merken:
Maca's
Aantal werknemers:
150~300
Jaarlijkse verkoop:
10000000-15000000
Oprichtingsjaar:
2014
Exportp.c.:
80% - 90%
Klanten bediend:
3000
Bedrijfsgegevens

Guangzhou EVOACAS werd in 2021 opgericht. Guangzhou EVOACAS is een nieuw bedrijf dat is opgericht door de fusie van de oorspronkelijke Guangzhou Macas en de EVOCA-groep in 2021.B.V.L.. is een particuliere hightechonderneming die zich hoofdzakelijk bezighoudt met de ontwikkeling en productie van commerciële automatische koffiemachines en relevante diensten met toegevoegde waarde levert.Het bedrijf is sinds zijn oprichting gewijd aan de productie van commerciële automatische koffie automaten en aanverwante activiteiten, dragen altijd de "integriteit, innovatie, communicatie", als het doel van het bedrijf, om "technologie en service om te aandringen op de geest van de gemeenschap,en vormen een complete set van custom installatie, debugging, training, onderhoud van een one-stop-service systeem.2021 Evoca SpA ("Evoca") en Guangzhou Macas Electronic Technology Company Limited ("Macas") hebben vandaag aangekondigd dat zij een overeenkomst hebben gesloten die zal leiden tot de oprichting van een joint venture.. dus dit is de reden voor EVOACAS.

Dienstverlening

Het bedrijf biedt hoofdzakelijk hightech onderzoek en productie van commerciële automatische versgemalen koffiemachines, samen met aanverwante diensten met toegevoegde waarde.zij kunnen een uitgebreid one-stop-service systeem aanbiedenHet doel is de kwaliteit van de koffieverkoop te verbeteren door middel van geavanceerde Barista-technologische oplossingen.

Geschiedenis

Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co., Ltd. (formerly known as Macas) was established in 2014 and is a high-tech private enterprise specializing in the research and development and manufacturing of commercial automatic freshly ground coffee machinesSinds de oprichting heeft het bedrijf zich gewijd aan de commerciële automatische vers gemalen koffie en aanverwante bedrijven.Het handhaaft consequent het bedrijfsbeginsel van "integriteit", innovatie en communicatie" en zet "technologie en dienstverlening" centraal in haar activiteiten.cloudgebaseerde afstandsbewakingHet bedrijf biedt oplossingen met geavanceerde barista-technologie die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van de koffie.

In 2021 fuseerde Macas met succes met Evoca, een wereldwijd commercieel koffiemachinemerk met bijna een eeuw geschiedenis in het leveren van koffieapparaten van hoge kwaliteit wereldwijd.De hieruit voortvloeiende gemeenschappelijke onderneming, EVOACAS, combineert de uitgebreide kennis, ervaring en technologie van beide bedrijven om kwalitatief hoogwaardige commerciële koffiemachines aan klanten te leveren.

Momenteel heeft het bedrijf verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder de erkenning als Guangzhou Small Giant Enterprise of Scientific and Technological Innovation,een High-Tech Enterprise Cultivation and Warehousing Enterprise, en erkenning als wetenschappelijke en technologische kleine en middelgrote onderneming, alsook als hightech onderneming.

Ons Team

Het bedrijf, hoewel relatief jong sinds de oprichting, beschikt over een dynamisch en volwassen technisch kernteam.met meer dan een decennium ervaring in de automatische koffiemachine industrieOns team heeft een uniek en origineel perspectief in zowel software als hardware.Het bedrijf heeft tientallen patenten op het gebied van commerciële automatische koffiemachines..